Adresa: Localitatea Brad, Judetul Hunedoara, Romania - Telefon: +40 729 259 437; +40 745 231 129; - Email: office@racksmetal.ro, racks.metal@yahoo.com, vanzari@raft-metal.ro, office@raft-metal.ro

roenfrdeelit

Facebook Racks Metal

Rafturi metalice automatizate

9c2c0446ce0486a79e6518fc5c6fc68c

Rafturile metalice automatizate reprezinta un sistem inovativ de stocare automata a paletilor. Aceasta tehnologie avansata permite o utilizare usoara a paletilor, ceea ce va ofera salvarea spatiului cat si a timpului de lucru.
Scopul acestor rafturi metalice automatizate, utilizate in special in sectoarele alimentar si farmaceutic, este un management adecvat data de expirare, ceea ce permite utilizatorului ridicarea bunurilor fabricate inante, astfel depozitarea inante de depozit(FIFO), sau in cazul produselor DON'T este nevoie de un control al datii de expirare. Primul palet depozitat, nu este intotdeauna primul care urmeaza sa fie ridicat(LIFO - ultimul intrat este primul ridicat).
Satelitul este doar radio controlat. La fiecare etapa de lucru se dau comenzi separate cum si lift, palet in miscare, depozit.Manipularea bunurilor din interiorul canalelor se realizeaza folosind Naveta-satelit,aceasta fiind controlata prin telecomanda de catre utilizator. Manipularea paletului in afara sistemului de depozitare se realizeaza folosind motostivuitoare standard, ceea ce elimina necesitatea ca motostivuitorul sa acceseze canalul de depozitare,sau roboti de tip industriali,care incarca si descarca automat paletii de pe rafturi.Paletii sunt asezati pe Naveta – Satelit,care duce paletul si il aseaza in raft.
Sistemul Satelit poate functiona in mod FIFO sau LIFO, deci reprezinta o alternativa extrem de eficienta pentru rafturile gravitationale si sistemele Drive-In.

Avantaje:

Reduce prejudiciu operatorului
Sistem de stocare compact, eficient pentru depozite cu numar redus de categorii.
Optimizarea depozitarii
Limitarea riscului de stres pentru operatori