Adresa: Localitatea Brad, Judetul Hunedoara, Romania - Telefon: +40 729 259 437; +40 745 231 129; - Email: office@racksmetal.ro, racks.metal@yahoo.com, vanzari@raft-metal.ro, office@raft-metal.ro

roenfrdeelit

Facebook Racks Metal

Rafturi metalice drive-in

timthumb

Rafturile metalice drive-in sunt utilizate pentru a stoca cantitati mari de produse.Acest sistem de rafturi metalice este de asemenea utilizat si pentru refrigerare si camere de congelare, pentru a face posibila exploatarea lor,in spatiul cel mai bun chiar si la temperaturi controlate.
Acesta este un sistem de depozitare extrem de util pentru locurile unde se gasesc paleti cu acelasi tip de marfa. In aceasta varianta primul palet care este introdus in tunel este si ultimul care este scos, iar ultimul palet care este introdus in tunel este cel dintai scos. FILO se diferentiaza de FIFO prin faptul ca tunelul prezinta doar un capat accesibil, celalalt capat reprezentand punctul final al tunelului, adica capatul acestuia. Introducerea, respectiv scoaterea paletilor se va efectua printr-un singur capat.

In varianta Drive-in, paletii care se depoziteaza trebuie sa fie foarte buni din punct de vedere calitativ gen Euro paleti, deoarece un palet care are un nivel de calitate inferior va ceda sub greutatea marfii din tunel.